Web Analytics Made Easy - Statcounter

فاطمی گفت: برای جلال، ۵ فصل طراحی شده است، چرا که ظرفیت بزرگی در تبریز وجود دارد و می‌توان بخشی از تاریخ تبریز و آذربایجان را در این قالب به تصویر کشید.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان در تبریز،‌ «سید عباس فاطمی» امروز در مراسم آغاز ساخت فصل دوم سریال حلال در تبریز با بیان اینکه بیش از ۳۰ سریال اجتماعی و تاریخی برای پخش از شبکه‌های سراسری تولید می‌شود، اظهار داشت: فصل دوم سریال جلال داستان زندگی مادران و همسرانی است که فرزندان و عزیزان خود را در جنگ از دست دادند و عاشقانه زندگی می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس مرکز سیمای استان های رسانه ملی با اشاره به اینکه سریال جلال2 از 29 بهمن 56 تبریز تا آزادسازی سوسنگرد را روایت خواهد کرد، افزود: برای جلال، 5 فصل طراحی شده است، چرا که ظرفیت بزرگی در تبریز وجود دارد و می‌توان بخشی از تاریخ تبریز و آذربایجان را در این قالب به تصویر کشید.

وی با تاکید بر این‌که این سریال اثر ماندگاری برای نشان دادن وحدت ملی و روابط عاطفی خانواده ها است، ابراز داشت: خانواده جلال یک خانواده منسجم و تراز ایرانی و انقلابی را با ظرفیت های بزرگ تاریخی به تصویر می کشد و عشق ارزشی در داستان این سریال خلق شده و تبلور آن در انقلابیون و رزمندگان به نمایش گذاشته شده است.

رئیس مرکز سیمای استانها از مرکز آذربایجان شرقی به عنوان یکی از مراکز پیشرو و مسئولیت پذیر در انجام پروژه های بزرگ نام برد و خاطر نشان کرد : این مرکز ظرف دوسال گذشته توانسته است چهار سریال با بیش از ۸۴ قسمت در مرکز برای پخش از شبکه های ملی تولید کند که این کار بزرگ جای قدردانی از مدیرکل و همکاران صداوسیما را دارد.

فاطمی جلال2 را دقیق ترین نگاه به دفاع مقدس دانست و اضافه کرد: کار پیچیده‌ای برای این پروژه نشده، بلکه روایت دقیق صورت گرفته و پژوهش قوی پشتوانه فیلمنامه است.

رئیس مرکز سیمای استان های رسانه ملی با بیان اینکه باید تاریخ مبارزات را روایت کنیم و تاریخ این کشور را برای آیندگان حفظ کنیم، خاطرنشان کرد: معتقدم در مورد تاریخ کم کار کردیم لذا در برنامه 5 ساله تولیدات نمایشی ، روایت تاریخ پرافتخار گذشته استان‌ها در اولویت است .

وی در پایان تصریح کرد: این اثر، چهارمین مجموعه فاخری است که امسال در مراکز استان ها تصویربرداری آن آغاز و با توجه به مضمون ویژه اي که دارد سعی می کنیم همچون سری اول در دهه فجر و یا رمضان سال آینده از یکی از شبکه سراسری پخش کنیم.  

پایان پیام/699

منبع: شبستان

کلیدواژه: سریال جلال صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۹۶۱۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری دومین کنگره بین‌المللی سالمندی سالم در تبریز

 فرهودی در جلسه‌ اطلاع رسانی برگزاری کنگره‌ سالمندی سالم گفت: این کنگره با هدف رسیدن به سالمندی سالم توسعه دانش در حوزه سالمندی و بهره‌گیری از ظرفیت‌های کشوری و بین المللی برگزار می‌شود.

 وی افزود: این کنگره در بخش‌های مختلف آموزشی، پژوهشی و فرهنگی برگزار خواهد شد و بزرگترین رویداد علمی در حوزه سالمندی در سطح ملی و منطقه‌ای می‌باشد که زمینه تبادلات علمی و بهره گیری از توانمندی‌ها و تجارب ارزشمند کشوری و جهانی را فراهم خواهد کرد.

وی با بیان اینکه جمعیت سالمند کشور طی پنجاه سال گذشته در سنین ۶۰ سال به بالا ۶.۳ و ۶۵ سال به بالا ۶.۴ برابر شده است گفت: جمعیت کل کشور ۴.۲ برابر است که نشان می‌دهد جمعیت سالمند به صورت قابل توجهی افزایش پیدا کرده است.

فرهودی ادامه داد: اکنون ۱۰ میلیون نفر از جمعیت کشور را سالمندان تشکیل می‌دهند که سرعت چند برابر آن در کشور نگران کننده است و پیش بینی می‌شود در سال ۱۴۳۰ ما سه برابر جمعیت فعلی سالمند داشته باشیم.

وی با بیان اینکه افزایش جمعیت سالمندی تبعات اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی را در پی دارد خاطرنشان کرد: مدیریت تبعات سالمندی نیازمند عزم عمومی و حاکمیتی است که به نوعی مسئولیت اجتماعی همگانی هم محسوب می‌شود. 

رئیس پژوهشکده سالمندی دانشکده علوم پزشکی تبریز اذعان کرد: این پژوهشکده سال ۱۳۹۵ با حساسیت به موضوع سالمندی در دانشگاه علوم پزشکی با سه مرکز تحقیقاتی آغاز به کار کرد که اخیرا یک مرکز تحقیقاتی دیگر به این پژوهشکده اضافه شده است.

وی مرکز تحقیقات علوم اعصاب، روان پزشکی، طب فیزیکی و توانبخشی و مرکز تحقیقات طب تلفیقی در سالمندی را از چهار مرکز زیر مجموعه این پژوهشکده برشمرد و بیان کرد: با برگزاری این کنگره سعی می‌کنیم نگاه جامعی به مقوله‌ سالمندی داشته باشیم و با درگیر کردن گروه‌های هدف در این زمینه حل مشکلات سالمندی را به ثمر برسانیم.

وی افزود: با تشکیل میزگرد‌هایی در ارتباط با سالمندی، هدف اصلی ما حساس سازی مسئله سالمندی در جامعه است که به این مقوله صرفا با نگاه مشکل و چالش نگاه نکرده بلکه به عنوان فرصتی برای سالم سپری کردن سالمندی صورت گیرد.

وی ارسال خلاصه مقالات را ۴۳۰ مورد، پروپوزال ۶۸، ایده ۴۹ و تجارب موفق را ۱۷ مورد اعلام کرد که بیشترین ارسال آثار از آذربایجان شرقی بوده اما از شهر‌ها و حتی کشور‌های دیگر هم به این کنگره آثار ارسال شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • جلد سوم تاریخ شفاهی دفاع مقدس به زودی چاپ می‌شود
  • سریال حشاشین در تلویزیون‌های اینترنتی ایران ممنوع شد؟
  • هوای تبریز ناسالم برای گروه‌های حساس
  • شهید آمریکایی راه مشروطه کیست؟! + فیلم
  • روایتگری پیشمرگان مسلمان، اسناد ناطق روایت آزادسازی سنندج است
  • روایت حمیدرضا آذرنگ از مصدومیت سعید آقاخانی و حضور سرصحنه «نون‌خ۵»
  • همایش روز «آزادسازی سنندج» برگزار می‌شود
  • برپایی بازارچه دانش آموزی در سمیرم
  • ضرورت جریان شناسی تحریف تاریخ ایران
  • برگزاری دومین کنگره بین‌المللی سالمندی سالم در تبریز